maanantai 15. elokuuta 2011

Kesä meni ja vaikka lomaa onkin vielä lähes puoltoista kuukautta jälellä, niin alan enemmän mieltää tän jos syksyks. Varsinkin kun eilen palasin vihdoin tänne Glasgowhun! :) Namnam.

Kesä meni aika tiiviisti töissä mansikkahommissa, ja kivoja hommia olikin :) Oli haikeeta lähteä vikana päivänä. Vika isosteluriparikin tuli tehtyä ja veljen rippijuhlia juhlittua ja kavereita nähtyä - harmittavan vähän, mutta parempi sekin kun ei mitään! Ja lauantain kesän päättäjäisillanvietto oli ihan huippu, aivan loistava porukka oli kasassa :) Itkuthan siinä meinas tulla, kun piti lähteä.

Eilen aamulla oli liian aikanen herätys ja vikojen pakkailuiden ja halien jälkeen Viivi, Anni ja Milla lähti viemään mua kentälle. Matka alko lupaavasti sillä että mun käsimatkatavaralaukusta ratkes sauma ennen kun pääsin kotiovelta autoon, mutta kentälle päästyä kaikki suju niin sutjakkaasti että ehin melkeen tunnin ootella koneeseen pääsyä. Tällä kertaa otin kitaran mukaan, ja sen ehjänä selviämistä saikin sitte jännittää. Mulla ei alunperin ollut kun pehmeä laukku sille, ja koska ryanairin varaussysteemi on hanurista, tajusin sen menevän ruumaan vasta sen jälkeen kun olin jo varannu ja maksanu koko lennon. Onneks porukat pelasti mut ostamalla etukäteissynttärilahjaks kovan laukun, ja sen ja "FRAGILE! Please be careful and you'll save a girl's day. Thank you" - tarran avulla kitara selvis kuin selviskin ehjin nahoin :)

Rob oli Edinburghin kentällä vastassa ja tultiin sitte yhessä Glasgow'hun. Se oli onnistunu unohtamaan avaimensa kotiin eikä kumpikaan meiän irkkukämppiksistä sattunu olemaan kotona, joten sain sitte hetkisen ootella kamojen ja kitaran kanssa ulkorappusilla kun herra kävi hakemassa vara-avaimen läheisestä pubista :D. Olin aikasemmin kuullu vaan hyviä puheita West Endistä, ja aivan ihanaa aluetta tää ainakin on, missä nyt satutaan asumaan nää seuraavat 9 päivää vielä :) Tää kämppä tosin on kai nyt sitä surullisen kuuluisaa brittiläistä arkkitehtuuria kylppärin reikäisine lattioineen ja vuotavine kattoineen, mutta toistaseks ainakin lähinnä naurattaa murjuisuus. Vois olla toinen juttu jos täällä pitäis asua kauemmin kun tää reilu viikko :P Keittiö on kyllä kiva ja meiän huonekin ihan jees. Puulattia, umpeen muurattu takka, kiva näköala jättimäisestä ikkunasta ja yhtä jättimäinen sänky. Jossa tosin on ärsyttävä kuoppa yhessä kohtaa. Huoneen vakituinen asukas vissiin opiskelee lääketiedettä, kun seinällä on isot julisteet ihmisen lihaksistosta ja luustosta.

Rob lähti töihin tunti sitte ja mulla on suunnitelmissa raahautua kohta vähän ostoksille ja sitte alottaa syksyn suurin haaste - asunnon etsiminen. 9 päivää aikaa löytää kiva kämppä suht hyvältä alueelta ei-ihan-mahdottomien kulkuyhteyksien päästä yliopistolta. Miks Jordanhillin pitää olla siellä korvessa kaukana keskustasta? :P Onneks vaan mun yliopisto rajoittaa kämpän sijaintia, Robin työpaikka on ihan Central Stationin vieressä joten sinne kyllä pääsee melkeen mistä vaan Glasgow'n kolkasta jotenkin.

Mutta nii. Ihana olla takas täällä :)

Ja ai nii, kommenttiboksista löyty peräti kaks ihanaa piristystä!




Sekä Elli että hanshu olivat muistaneet mua elämäni ihka ensimmäisellä blogipalkinnolla! Tacktack molemmille :)

Kymmeneen kysymykseen siis pitää vastata ja sitten laittaa eteenpäin kymmenelle muulle bloggaajalle.

1. Suosikkiväri: ööp. ruskea? musta? vihreä? mikä vaan kiva väri kelpaa :P
2. Suosikkieläin: kissa <3
3. Suosikkinumero: ei mulla semmosta oo.
4. Suosikki alkoholiton juoma: kaakao. tai tuoreista aplareista puristettu mehu. tai äitin mansikkamehu :P
5. Facebook vai Twitter? facebook.
6. Intohimosi: skotlanti? :D raaka halloumijuusto. suklaa.
7. Saada vai antaa lahja? antaa. saaminen on yleensä kiusallista :P
8. Suosikkikuvio: enpä oo kyllä koskaan tullu miettineeks :D
9. Suosikkiviikonpäivä: perjantai.
10. Suosikkikukka: mun kukkatuntemuksella ei voi laittaa kun jonkun näitä perustylsiä vastauksia, joko ruusu tai kielo varmaankin :D

Tää taitaa jo löytyä kaikista blogeista joita seuraan, joten oon possu enkä haasta ketään.

Ei kommentteja: