keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kotona (miten voi olla niin ihana paasta vihdoin sanomaan "kotona"?) ei nettia viela ole ja lapparinkin unohdin sinne joten yliopiston kirjaston aattomilla nappaimilla pitaa taas kirjotella!

Tykkaan meian kodista ihan hitsisti. Laittasin muutaman kuvankin mutta kun se kameran piuha on edelleen siella kamppiksen huoneessa. Kuitenkin, asunnosta loytyy pari juttua jotka erottaa sen (mun mielesta) edukseen monista brittiasunnoista:

1) ei kokolattiamattoja! laminaatti tosin notkuu jannasti parissa kohtaa... mutta on se silti mattoa kivempi!

2)sahkoliesi kaasuisen version sijasta

3)vain yksi hana kylpparin lavuaarissa!!!! saa just sopivaa vetta eika aina vaan polttavaa tai jaatavaa. rob ei meinannu ymmartaa mun innostusta kun huomasin asian eilen, olin jotenkin onnistunu ohittamaan kyseisen seikan asuntoa ekaa kertaa kattoessa.

Asunnon hassuuksiin taas menee mm. pesukone, joka ei suinkaan sijaitse keittiossa kuten yleensa (mika jo sekin olis musta hassua) vaan erillisessa pikkuhuoneessa rappukaytavalla. Vuokraemanta kerto etta sillon kun talo rakennettiin satakunta vuotta sitten, kahella muulla pohjakerroksen asunnolla oli vessat siella sisalla mutta jostain syysta meian kampan veski oli erillisessa kopissa kaytavan varrella. Myohemmin kylppari rakennettiin ihan asunnon sisapuolelle ja kyseisesta kopista tuli meian ihka oma pyykkitupa. Johon tosin myos naapurilla on avain, koska se sailyttaa muutamaa rinkkaa siella. Hoh.

Mulla ei oikeen oo ollu hyva tuuri noitten avainten kanssa - flatsharessa sain vaan kerran flatin oven auki, ja nyt ehin jo innostua miten helppo ton asunnon oven kaksi lukkoa on avata. Joo ne lukot kylla sujuukin, mutta voi raka etta ma tappelin eilen rappukaytavan oven kanssa! Ekalla kerralla ohikulkenut herrasmies tuli auttamaan neitoa hadassa ja sekin sai lukon auki vasta n. 10 minuutin yrittamisen jalkeen. Toisella kerralla kauppakassien kanssa meinas olla itku lahella, mutta naapuri ylakerrasta pelasti kun sattu lahtemaan ulos. Se naytti miten lukko toimii ja sano etta senkin avain tokkii aina, mutta kokeiltuaan mun avainta se totes etta vakivaltaa joutuu kayttamaan, jos meinaa sen lukon auki saada. Mutta kolmas kerta toden sanoo, illalla pubista kotiutuessa sain kuin sainkin oven ihan ite auki!

Kannykka on aivan turha varkki tuossa talossa muuten, siella ei oo kenttaa ollenkaan. Ei missaan nurkassa, kavin kylla kaikki lapi kun koitin tekstiviestia lahettaa! Naurettiin sita miten meille oli jatetty lapulle vuokraemannan perheen yhteystiedot ja tarkeita puhelinnumeroita, paljonpa tuolta niihin tarvittaessa soitellaan... niinpa mentiin illalla istumaan nurkan takana olevaan pubiin, jotta Rob sai hoidettua parit puhelut. Todettiin etta kadulla kenttaa kylla on - kaks metria etuovelta kauempaa lahtien tosin vaan.

Mutta kokonaisuudessaan tykkaan asunnosta tosi paljon :) Viela enemman toki sitten kun on netti ja kaikki muukin tarpeellinen saatu hommattua!

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Oi, onpa kiva etta ootte paassy muuttamaan ja muutamaa pikku vekkulia juttua lukuunottamatta kuulostaakin tosi kivalta kampalta. :) Meillakaan ei muuten ole kenttaa paljon missaan, riippuen tosin vahan liittymasta. :D

Kannattaa kurkata Virginin kaapelinettia. Meilla on semmonen, eika tartte maksaa vuokraa puhelinlijasta, £20/kk ja nopsakin viela!

Meleri kirjoitti...

Jollain tapaa jopa huojentavaa kuulla ettei se kannykoiden kaytta muillakaan niin helppoa ole :D me paadyttiin talk talkin nettiin, joudutaan maksaan se vuokra puhelinlinjasta (tosin vissiin otetaan se puhelin ihan kayttoonkin kun muuten ei kotiin saa mitenkaan yhteytta kaupungilta), mutta silti maksaa vaan 19,10 puntaa kuussa. saa naha millanen etana se sitten on :D tuu joskus kaymaan kun oot parannellu flunssastas!

laura J kirjoitti...

kuulostaa eksoottiselta tuo elämä! :P

Hanna kirjoitti...

Musta taas se kaasuliesi on paljon parempi ku se lampenee heti, sahkouuni taasen on parempi ku kaasu-uuni..