maanantai 29. elokuuta 2011

Pikainen bloggailutuokiohan tuo aina lisävirtaa pakkailuun, eh? Saadaan tänään illalla avaimet ja käydään viemässä suurin osa tavaroista asunnolle ja varsinaisesti muutetaan huomenna, jeiiiiij!

Noi palohälytykset ei tunnu jättävän meitä rauhaan. Toissapäivänä kuulu kuinka keittiössä piipitti hälytin, naapurihuoneen tyttö oli unohtanu ruokansa uuniin. Sitte viime yönä joskus kolmen aikaan alko ensin kuulua jostain kauempaa käytävältä palohälyttimen ääni ja pian pärähti meiänkin huoneen mekkaloitsija soimaan. Espanjalaisten turistien mielestä oli vissiin hirveen hauskaa seistä keskellä yötä ulkona yövaatteissa, sen verran paljon ja äänekkäästi ne naureskeli samalla kun ottivat iloisia ryhmäkuvia toisistaan. En oikeen tiiä oliko se paloharjotus vai vahinko vai mikä, mutta yövahdilla meni joka tapauksessa hetki ennen kun se keksi miten mekkalan saa hiljennettyä :D Eikä kukaan kyllä käyny tarkistamassa rakennusta tai mitään...

Naurettiin yöllä kun laskeskeltiin monestiko on osuttu palohälytyksen aikana johonki tän 7 kuukauden aikana; yks asuntolassa; yks Buchanan Galleries - kauppakeskuksessa; yks Crowne Plazassa; nyt kolme täällä.

Joo ei mulla mitään varsinaista asiaa ollu. Kunhan halusin tekosyyn laiskotella lisää tuon pakkaamisen kanssa :P

3 kommenttia:

Elämänsäveliä kirjoitti...

Voi kun ihana kuulla kuulumisia, Miia!
Harmi, ettemme ehtineet nähdä kesän aikana. Sekin hujahti niin kauhean nopeasti!
Vai että näin pitkälle ovat asiat edenneet. Ei muuta kuin onnea teille kahdelle!:)
Täällä Oulussa puhkun intoa. Elämä on ihanaa.

Meleri kirjoitti...

Miten ma aina huomaan naa kommentit vasta jalkijunassa?! luulen etta kerran nain sun pyorailevan terveyskeskukselta poies pain kun istuin linkussa ja menin ohi, mutta eipa siita ikkunan lapi paljoa huudeltu:( seukkarillakaan ei nakyilty! laitan sulle sahkpostia tassa joku paiva nii saat sitte luvan laittaa takasin vahan enemmankin kuulumisia! :)

Elämänsäveliä kirjoitti...

Tuskin olet mua nähnyt, sillä en kesällä paljoa pyöräillyt...:)
En oikein tullut käytyä nuortenilloissa, vaikka srk:ssa olinkin töissä. Heinäkuu meni melkein täysin leireillä. Pari iltaa pidin itse.
Ollaanhan yhteyksissä, mut ingen panik!:)