tiistai 23. elokuuta 2011

Reilu viikko sujahtanu kätevästi tekemättä käytännössä yhtään mitään, mutta silti ei oo tylsyys tai suomi-ikävä ehtiny iskeä. Onneksi :).

Päivät on kyllä menny kivasti asuntoja ettiessä ja maileja lähetellessä. Useammassa näytössä on käyty mut silti ei oo vielä löytyny oikeen sellasta, mitä haetaan. Tänään ja huomenna kuitenkin taas yhdet näytöt edessä, ja molemmat on kivalla alueella ja vaikuttaa ihan hyviltä vaihtoehdoilta. Sen on kyllä saanu huomata että yksityisten vuokraisäntien kanssa saa olla hitusen varpaillaan - meiän piti viikonloppuna mennä kattomaan yhtä asuntoa, ja se vuokraisäntä sano että voidaan mennä koska tahansa kello 5 ja 7 välillä, se olis kuulemma joka tapauksessa paikalla tekemässä jotain paperihommia. Käytiin ensin toisessa näytössä joten oltiin tuolla sitten vasta varttia vailla seittemän, mutta kukaan ei tullu avaamaan ovea kun koputettiin, eikä asunnosta kuulunu/näkyny mitään elonmerkkejä. Rob koitti pari kertaa soittaakin, mutta meni vaan vastaajaan. Niinpä sitten lähdettiin pois ja ihmeteltiin, että olipas outoa kun heppu oli kuitenkin aiemmin vastannu puheluihuin ja sähköposteihin ihan hyvin.

Eilen illalla se vuokraisäntä sitten soitti Robille ja sano että sen puhelin ei jostain syystä ollut toiminut 4 päivään ja nyt se kävi läpi 30 vastaanotettua puhelua. Kertoi myös, että asuntoon oltiin just oltu asentamassa uutta boileria (meinasin kirjottaa broileria :P) ja että koskas tahdottais koittaa järjestää asunnonkatseluaikaa. Että näin, onhan siinä ihan oma logiikkansa olla neljä päivää tavoittamattomissa ja sanoa että itse asiassa kämpässä tehtiinkin just pientä remonttia sillon kun oli sovittu, että mennään sitä kattomaan. Eipä sovittu uutta näyttöaikaa.

Eilen järkkäänty vähän extemporee yks näyttö myöskin. Vuokraisäntä vaikutti kyllä tosi mukavalta mut päätettiin jäätä sopimukset kirjottamatta, kun rappukäytävän ovi puuttu ja kaikki ikkunat oli rikottu ja ite asunnossa näky että oli ollu pari vesivahinkoa joskus. Vuokraisäntä vaan selitteli ilosena että monta vuotta sitten oli katosta irronnu tiili ja sen takia oli tullu vettä sisään - mutta ei hätää, hän kyllä maalaa jäljet piiloon ennen kun muutettais sisään!

Muut mitä on käyty kattomassa on oikeesti ollu ihan kivoja, mutta joko sijainti taikka sitten muuttopäivä on tökänny. Saa nähdä, sormia saa pitää ristissä jotta sopiva kämppä löytyis mahd. nopeasti! :)

Perjantaina oltiin menossa jälleen yhteen asuntonäyttöön illalla Robin töiden jälkeen, mutta meinas aikataulut mennä vähän tärpille koska herra oli myöhässä - se oli käyny ostamassa viimesen jutun mun synttärilahjaan ja sen takia joutunu juoksemaan asemalle lol. Suloinen paperikassi, jossa oli kissanpennun kuva, ja tiukka käsky etten saa avata ennen puoltayötä. Mutta awws, oon vieläkin vähän järkyttyny miten hyvin Rob tuntee mut :D Ei lahjaan tarvi käyttää simona rahaa, jos se on just osuva saajalleen. Rob oli kuulemma kyselly Bodyshopissa neuvoa myyjältä, mutta tyrmänny sen ehdotuksen (jotain kookokselta tuoksuvaa), koska muisti että inhoon kookosta kaikissa muodoissa, ja päätyny sen sijaan vaniljaan ja suklaaseen. Se oli ostanu myös valkosuklaata ja "Little Miss Stubborn" - rasiallisen minttuja. Olin niin vaikuttunu että piti päästä jakamaan asia tännekin :D Nyt on teinivuodet sitte teineilty - 20, huiii....

Varsinainen synttäripäivä oli harvinaisen lämmin ja aurinkoinen, joten aamun asuntonäyttöjen jälkeen käveltiin West Endissä ja illalla mentiin ulos syömään. Ja eksyttiin kotiintulomatkalla ja törmättiin citykettuun, mutta lopulta löydettiin kuitenkin kotiin :D

Viime postauksessa taisin ihan kiitettävästi valittaa meiän kylppäristä, mutta nyt luksukseen on saatu lisäystä myös pimeydellä - toissailtana sopivasti kauhuleffan kattomisen jälkeen totesin, ettei kylppäriin saa enää valoja... hyi että, ja ikkunaan heijastuu vielä puiden oksien ääriviivat ulkoa.

Laittaisin tänne kuviakin tylsän tekstin sekaan, mutta kameran piuha on edelleen Zanin huoneen vaatekomeron ylähyllyllä laatikossa. No pics, siis.

Ei kommentteja: