keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Viimenen ilta asuntolassa. Outoaaaaaaaa.

Eka yliopistovuosi takana ja vikat esseet palautettu, tulokset vaan saadaan vasta joskus kesäkuussa. Hmph. Ois ollu kiva lähteä kesälomalle tietäen, pääskö läpi kaikista kursseista, mutta ei sitte. :D

Rob on oleskellu täällä torstaista asti ja viikonloppuna se vei mut Aberdeeniin nopealle visiitille, kun sattu sopivasti löytämään tarjouksen, jolla bussimatka oli kaks puntaa per pää/per suunta. Käveltiin yliopiston kampuksella, istuttiin meren rannalla, kierreltiin kaupungilla ja syötiin hyvää ruokaa. Vaikka mulle kovasti koitettiinkin tyrkyttää kasvisvaihtoehtoa pekoniversion sijasta meksikolaisessa ravintolassa :D Cove Bay <3

Glasgow'hun paluun jälkeen alko pakkausoperaatio. Miten on mahollista, että tulin tänne yhen matkalaukun ja kahen pienemmän laukun kanssa, mut pois lähtiessä tavaraa on ainakin kolme kertaa enemmän, vaikka osan vaatteista, astioista ja kirjoista laitoinkin hyväntekeväisyyteen? Onneks muut tytöt näytti kärsivän samasta ongelmasta. Eilen oli muuttopäivä, kolme meistä on vuokranneet talon tästä läheltä ja vietiin sekä niiden kamat että suurin osa mun ja yhen toisen kämppiksen tavaroista sinne kesäks. Kyproslainen kämppis muutti jo viime viikolla pois sanomatta kellekään että muuttaa nyt o.O Sitten sen pelottava miespuolinen kaveri selitti mulle että tulee tällä viikolla hakemaan unohtuneen astiankuivaustelineen (joka todennäkösesti makso noin kaks puntaa) kun törmättiin kaupassa.

Tänään käytiin ostamassa kaks matkalaukkua ja oon koittanu tunkea Suomeen tulevaa omaisuuttani niihin. Huomenna pitää vielä kävästä Jordanhillissä palauttamassa kirjoja, yks leffa (ajateltiin kattoa se eilen illalla, kunnes tajuttiin, että olin pakannu läppärin cd-aseman muiden tavaroiden kanssa kesäks pois... ei leffan kattomista siis.) ja jonkun muun maths resource, joka oli jostain syystä laitettu samaan muovitaskuun mun esseen kanssa. Sitten loppusiivoukset ja Edinburghiin vikaks yöks, kunnes aaaaaaikasin torstaiaamuna hyvästit Robille kentällä ja Suomea kohti pariks kuukaudeks.

Ihan erilainen eka vuosi Skotlannissa kun odotin, samaan aikaan paljon vaikeempi mut myös mahtavampi kun mitä oletin ja toivoin. Ja selvisin työharjottelusta! Mutta Fireflies vaikenee syksyyn asti. Heips.

(mulla on haikee olo :( )

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Blogistani loytyy sulle jutska! :)

Hanna kirjoitti...

Heips! Katsastahhan blogini, siellä on siulle asiata. :)