perjantai 29. lokakuuta 2010

Tykkään Glasgowsta pimeellä ihan sikana <3



Tällä viikolla George Squarelle laitettiin jouluvaloja, mutta ne sytytetään vasta marraskuun 21. päivä vissiin. Vaikka joulu onkin ihana, ni ei sitä silti tarvi mun mielestä alottaa ennen halloweeenia... (täällä on siis jo kaupoissa joulukrääsää :P).

Sen kyllä huomas tänää keskustassa kävellessä, että on halloween-viikonloppu - vastaan tuli mm. yks kappale Batmaneja, kolme tiikeripojua fish and chips -annokset mukanaan, yks valomiekalla huitova jedi (?) ja ruokakaupassa törmäsin vaaleanpunaiseen pyjamaan sonnustautuneeseen banaaniin.

Jossain tuolla katedraalin suunnalla oli tänään ilotulitus, joka oli kyl aika makeen näkönen ikkunastakin katottuna :)








Koulussa (en vieläkää osaa puhua yliopistosta/unista) kielimuuri aiheuttaa harmaita hiuksia ja ahdistusta samaan tapaan kun viikko sittenki. Maanantaina edessä olis eka ryhmätyöesitelmä, jossa mä kyllä pääsen epäreilun helpolla muihin verrattuna: luen suoraan paperilta tarinan Guru Nanakista :P

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi tunnelmallinen "yökuva" :). Mites siellä juhlitaan Halloweenia? Mitä sä laitoit päälle :)?
Mä jätin Halloweenin tavallaan väliin, koska jäin kotiin tekemään ah, niin ihania orgaanisen kemian laskuharjoituksia. Sen sijaan sain (ensimmäistä kertaa!) meikata Petrin uusimman Batman-elokuvan Jokeriksi. Mustaa silmämeikkiä, valkoista teatterivahaa ja huulipunaa: a’vot.
Sori, oon tosi laiska facebookkaaja, kun tuntuu ettei aika riitä enää mihinkään. Ja silloin kun on vapaata, niin sen haluaa viettää muualla kuin koneen ääressä (koneen ääressä kuluu suurin osa luentojen jälkeisestä ajasta, miinus nukkuminen). Mua tympii farmasian opiskelu ja oon alkanut lukea Galenosta: lääkäriopinnot on paljon käytännönläheisempiä, farmasia tuntuu olevan enimmäkseen teoreettista pilkun viilausta. Tähän asti kaikki kokeet on vielä mennyt läpi, niitä on meillä tasaisesti ripoteltuina pitkin vuotta. Kohta alkaa labrat, ja silloin sitä ollaankin kuukauden ajan joka päivä 8-16 koululla, ja joka työstä pitää tehdä yksityiskohtainen raportti.
No kielimuuri on ihan ymmärrettävä juttu, se poistuu sitten pikkuhiljaa. Ja sen jälkeen voi käydä niin, että alat unohtamaan sujuvan suomenkielen, ellet pidä varaas :D. Mutta tsemppiä sen kielen kanssa! Kokeisiin lukuhan sulla on sitten melkein kuin meillä täällä Suomessa, kun täälläkin kaikki kirjat on englanniksi, ja jopa osa luennoista ja luentokalvoista. Ja yksi luentokirja (Cellbiologi) meillä on ruotsiksi.
Pidättekö te muuten Annin kaa yhtään yhteyttä, ootteko tavannut vielä? Käytkö sä töissä tällä hetkellä?