keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Hah ihmettelin miks ihmiset valitti että ulkoasumuutoksen jälkeen blogia oli tosi vaikea lukea - kunnes käväisin yliopiston kirjastossa ja kokeilin ihan isoruutuselta koneelta. Joo eihän siitä tekstistä paljon selvää saanut :D Itellä siis on miniläppäri jossa toi taustan taivasosuus täyttää lähes koko ruudun, eli vanha fontin väri toimi ihan mallikkaasti, kun ei kuvan vihreämpi osuus tullut ruudulle edes alaspäin rullatessa. Mutta toivottavasti nyt onnistuu lukeminen vähän paremmin!

Viimeisten parin viikon aikana yliopisto-opiskelu on sisältänyt mm. sorminukke-Yodan ompelua, hernepussien kanssa juoksemista ja kellopelin soittelua sekä tutorittoman tutoriaalin ja vähän lasten runoutta. Eka tutoriaalipaperi kummittelee jo takaraivossa ja lukemista vois harrastaa vähän enemmänkin tosin.

Homeongelma näyttää ainakin hetkellisesti siirtyneen taka-alalle, vuokraemäntä tosiaan pesi makuuhuoneen seinät homeentappaja-aineella ja maalas kosteutta estävällä maalilla ja ihan normimaalillakin. Mutta katsellaan, en uskalla olla vielä luottavainen että tolla olis ongelmasta päästy täysin eroon, vaikka täplät seinistä onkin kadonneet eikä homeen hajuakaan enää tunnu.

Aioin herätä tänään hyvissä ajoin siitä huolimatta että on vapaapäivä, mutta peiton alla oli paljon lämpimämpää joten kovin tuotteliasta alkua ei tää päivä oo saanu. Keittiön lämpötilamittari näytti 15,7 astetta aamukymmenen jälkeen kun raahauduin aamupalaa syömään... eli noin 4 astetta enemmän kuin mitä ulkolämpötila on.

Aamua kuitenkin piristi ihana postitäti joka pudotti luukusta paksun kirjeen seukkarilta! Tiedänpähän mitä soitella kitaralla seuraavat viikot ;) Ja oli ihana lukea ihmisten terveisiä (ja vähän repeilläkin muutamalle niistä :D). Joulujuhlassa toivottavasti pääsen näkemään noitakin ihmisiä - me nimittäin mennään kuin mennäänkin Suomeen joulunalla!! Lopulta löyty KLM:n lennot Glasgows'ta Hesaan Amsterdamissa pyörähtäen, eikä hinta ollut päätä huimaava ollenkaan. Vajaa viikko vaan, mutta sekin riittää :)

Ps. Haunted Echoes on ehkä maailman surkein kauhuleffa. Edes mua ei pelottanu, repeilin vaan niille erikoisefekteille.

Ei kommentteja: