sunnuntai 14. marraskuuta 2010


































Hah! Oon ylpeä itestäni: keitin ihan puuron makusta puuroa ^^

Tästä tulee lähinnä kuvapainotteinen postaus, muistin vihdoin laittaa niitä zombie walkin kuvia ja sitte eiliseltä Stirlingin retkeltä linnasta, kaupungilta, hautausmaalta ja Wallace Monumentilta pari.

Kuvat halus taas mennä kaikki putkeen tohon ylös, enkä jaksa alkaa järjestellä niitä nätisti. Kyllä niistä varmaan huomaa, mitkä on halloweenilta ja mitkä eiliseltä ;)

Wallace Monumentin huipulla seisoessa meni kylmiä väreitä, kun tajus että ihan oikeasti oon täällä, enkä vaan haaveile jonain päivänä tulevani Skotlantiin. Oli aika siistiä, kun näki sekä alamaille että ylämaille (Stirling on historiallisesti merkittävä just keskipistesijaintinsa takia) vähän päätä kääntämällä.

Poislähtiessä meidät yllätti pieni ja kipakka raekuuro, jonka jälkeen onneks alko paistaa aurinko nätisti :) Sen kyllä huomas taas että nivelikkäästä sateenvarjosta ei oo mitään hyötyä, jos tuulee edes pikkasen.

Stirlingissä kiertäessä poikkesin pieneen karkkikauppaan, joka muistutti ihan Pottereiden Hunajaherttuaa - tiskin takana oli karkkeja isoissa lasipurkeissa ja kaupan puolella toffeita ja suklaita ja ties mitä sievissä paketeissa. Ja siellä oli Halvan Suomalaista Salmiakkia! :D En kyllä ostanu, mutta silti. Jotain sellasta toffeeta kyllä ostin, mikä piti paketin ohjeiden mukaan "kopauttaa, kuoria ja nauttia". En vissii kopauttanu sitä pöydän reunaan tarpeeks tehokkaasti, koska vaan kolme palaa lohkes... nyt kun se on ehtiny lämmitä (jätin sen älykkäästi ikkunalaudalle patterin päälle...) niin se on sen verran pehmeetä ettei sitä saa kopautettua palasiks. Mutta kuitenki niin sitkeetä ja kovaa ettei siitä ihan viitti haukata palasta :D Hyvää kyllä.

Eilen linnan pihalla linkkuun mennessä nolotti, kun kävelin pokkana sen linkun edestä ja koitin mukamas nousta kyytiin kuskin puolelta. Kiersin sitten takasin, ja sanoin kuskille että unohan aina että täällä on linkuissa ovet väärällä puolella :P

Opin tällä viikolla liudan uusia skottisanoja! Mentiin torstaina - VAPAAPÄIVÄNÄ - yliopistolle yhden kurssin pienryhmän kanssa tekemään yhtä isompaa tehtävää, mutta ei edistytty yhtään. Päätettiin, kuka tekee mistäkin kohtaa muistiinpanot ens viikoks :D Saatiin kuitenkin käytettyä melkeen puoltoista tuntia siihen, kun muut ryhmäläiset opetti mulle skottisanoja ja kerto mm. Burns nightista ja sanoivat että syöttävät mulle joskus haggista.

Ei kommentteja: