perjantai 2. joulukuuta 2011

Viime viikonloppuna oli St. Andrews -viikonloppu vaikka varsinainen St. Andrewsin päivä olikin vasta keskiviikkona, ja kyseisen "juhlapäivän" ansiosta moniin Skotlannin nähtävyyksiin pääs ilmaseks sisään. Käytettiin tilaisuus hyväksemme ja käytiin Dunfermline Abbeyssa ja Aberdourin linnassa sekä seikkailtiin bussilla ympäri Fifea muutenkin. Piipahdettiin myös nopeesti Robin isän luona Cowdenbeathissa :) Viides valokuva ja siitä alaspäin on DUnfermlinesta, alkupään kuvat Aberdourin linnasta. Ah kun mä tykkään tästä bloggerista ja siitä miten en osaa laittaa näitä kuvia järkevästi!

























Kävin yhtenä päivänä eräässä charity shopissa, ja yks henkilökunnan miekkonen sattu just laittelemaan vastasaapuneita lautasia hyllyyn, ja kävi seuraavan keskustelun myyjän kanssa:

"Hey there is still people's food on these plates!"

"That's just extra."

........

Note to self, never buy plates from a charity shop.

Oon innostunu neulomaan, yks sukkapari valmiina jo ja tumppuparistakin eka puolikas! Jee. JOulufiiliskin vaan nousee, varsinkin kun mut yllätettiin tänään suklaakalenterilla :D Reilu viikko ja Suomivisiitille!

2 kommenttia:

maama kirjoitti...

Moikka! Siellä taitaa olla vähän samanlaiset maisemat ja rakennukset kuin Ofordissa? Kävin siellä viime viikonloppuna ja kyllä oli VANHAA =) Kuvasi muistuttavat niitä maisemia täydellisesti, ehkäpä ovat samaa vuosilukua...

Itse opiskelen Bournemouthissa ravitsemusalaa ja oli kiva löytää muitakin ulkosuomalaisia bloggaajia pitkien etsintöjen jälkeen =) En tiedä onko skoteissa opiskelu niin kovin erilaista Britteihin, ainakaan teillä ei taida olla lukukausimaksuja vai miten?

Mukavaa joulunaikaa sinulle!:)

Meleri kirjoitti...

Heips! Aaaaaa uudet lukijat on aina kivoja yllätyksiä, koska samalla löytää usein myön uusia blogeja luettavaksi! :D Googletuksen tuloksena en löytäny Ofordia joten oletan että kävit Oxfordissa? Yks niitä paikkoja mihin iteki haluis päästä käymään joku päivä :)

Joo lukukausimaksuja ei täällä tarvi maksaa (ainakaan vielä...) mutta muuten olettaisin että opiskelu aika samantyyppistä kun Englannin puolella. Paitsi että kandia väännetään kolmen vuoden sijasta neljä, mutta mikäs siinä. :D Kivaa joulunodotusta sinnekin!